Jeg er en ordentlig søtmons. Hele året, men i desember tar jeg helt av og lager søtsak på søtsak. I helga laget jeg delfiakake og det er bare såååå nydelig (at jeg glemte lakrisen er ikke så nydelig *sur*).
Jeg bruker oppskriften som står på delfiafettet, men byttet ut en ss kaffe med en ss vaniljesirup.
Jeg bruker oppskriften som står på delfiafettet, men byttet ut en ss kaffe med en ss vaniljesirup.
Sjokolademassen blir laget av dette:
Og så var det godisen. Hjemmelaget karamell, Sætre kjeks (neste gang tror jeg jammen meg jeg skal ha i salt kjeks..), røde seigemenn (de blir penest), valnøtter, salte og rista gresskarkjerner og hjemmelaget marsipan (med masse kånjakk i).
Det er godt kake står i kjøleskapet i kjelleren slik at jeg må gå trappene for å ta en bit til.
Eg og har delfiakake i kjellaren, så me har faktisk gløymt å smake. Di er annleis enn mi, men såg god ut. Ha ei fin jul :)
SvarSlettGOD JUL!
SvarSlettklem:)
God jul kjære deg!
SvarSlettStor klem fra E