tirsdag 22. mai 2012

Iskaffe a la Nespresso

Dagen i dag var den perfekte dagen til å teste ut iskaffe på Nespresso-maskinen.


Ha 30g flytende sjokolade/sjokoladesirup i glasset.


Fyll i 60g knust is. Vi har crushed ice på kjøleskapet og bruker den.


Ha 2dl melk i melkesteameren og hold knappen inne lenger enn hva du pleier den vil da være blå og melka blir kald.


Ha kaffe (lungo) i kruset. Jeg brukte kapselen Roma, du kan velge din favoritt.



Bland melk i kaffeblandingen. Rør godt. Om en vil ha den ekstra kald fyll i mer crusha is.


Drikkes med sugerør, sjølvsagt. Og i hagen.

5 kommentarer:

  1. Dette så virkelig godt ut :) Har Nespresso Pixie vi, og den er det ikke melkesteamer på... dumt det nå merker jeg :)

    Ha en fin kveld.
    klem Jane

    SvarSlett
    Svar
    1. Melkesteameren til Nespresso kan kjøpes separat:-) utrolig godt med iskaffe i sola

      Slett
  2. NAM! :D Jeg tror jeg må ønske meg en sånn maskin... Slurp!

    SvarSlett
  3. Mmmmm!!!! Jeg vil også ha en sånn kaffimaskin :D

    SvarSlett
  4. Takk for godt tips :-) så fin blogg du har!!

    Anette

    SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Det setter jeg stor pris på.