Dagen i dag var den perfekte dagen til å teste ut iskaffe på Nespresso-maskinen.
Ha 30g flytende sjokolade/sjokoladesirup i glasset.
Fyll i 60g knust is. Vi har crushed ice på kjøleskapet og bruker den.
Ha 2dl melk i melkesteameren og hold knappen inne lenger enn hva du pleier den vil da være blå og melka blir kald.
Ha kaffe (lungo) i kruset. Jeg brukte kapselen Roma, du kan velge din favoritt.
Bland melk i kaffeblandingen. Rør godt. Om en vil ha den ekstra kald fyll i mer crusha is.
Drikkes med sugerør, sjølvsagt. Og i hagen.
Ha 30g flytende sjokolade/sjokoladesirup i glasset.
Fyll i 60g knust is. Vi har crushed ice på kjøleskapet og bruker den.
Ha 2dl melk i melkesteameren og hold knappen inne lenger enn hva du pleier den vil da være blå og melka blir kald.
Ha kaffe (lungo) i kruset. Jeg brukte kapselen Roma, du kan velge din favoritt.
Bland melk i kaffeblandingen. Rør godt. Om en vil ha den ekstra kald fyll i mer crusha is.
Drikkes med sugerør, sjølvsagt. Og i hagen.
Dette så virkelig godt ut :) Har Nespresso Pixie vi, og den er det ikke melkesteamer på... dumt det nå merker jeg :)
SvarSlettHa en fin kveld.
klem Jane
Melkesteameren til Nespresso kan kjøpes separat:-) utrolig godt med iskaffe i sola
SlettNAM! :D Jeg tror jeg må ønske meg en sånn maskin... Slurp!
SvarSlettMmmmm!!!! Jeg vil også ha en sånn kaffimaskin :D
SvarSlettTakk for godt tips :-) så fin blogg du har!!
SvarSlettAnette