Bare en søtsak til! Det er jo lørdag.
Rosa pikekyss. Knasende, seige, søte og som smeleter på tunga. Perfekt til å mumse på både før, i og etter jula.
2 eggehviter
2 dl melis
1/2 ts kremortartaris
konditorfarge
Pisk eggehvitene stive, sikt inn melis og kremortartaris. Ha i konditorfarge/matfarger til ønsket farge. Fyll i kakesprøyte og sprøyt perfekte topper på bakepapir. Steketid avhenger av størrelsen på pikekyssene. Omtrent en time. Sjekk etter førti minutter. Settes inn i ovn som er oppvarmet til 150 grader, skrues ned på 100 grader når de settes inn.
Rosa pikekyss. Knasende, seige, søte og som smeleter på tunga. Perfekt til å mumse på både før, i og etter jula.
2 eggehviter
2 dl melis
1/2 ts kremortartaris
konditorfarge
Pisk eggehvitene stive, sikt inn melis og kremortartaris. Ha i konditorfarge/matfarger til ønsket farge. Fyll i kakesprøyte og sprøyt perfekte topper på bakepapir. Steketid avhenger av størrelsen på pikekyssene. Omtrent en time. Sjekk etter førti minutter. Settes inn i ovn som er oppvarmet til 150 grader, skrues ned på 100 grader når de settes inn.
danke, das sieht soooo lecker aus!!! liebe grüße von angie aus deutschland
SvarSlett