100 g brunt sukker
120 g mykt smør
1 egg
1 ss kakao
1/2 ts natron
1/2 ts salt
100 g hvetemel
50 g havregryn
1 ts vaniljesukker
100 g hakket sjokolade
70 g hakkede valnøtter
1. Pisk smør og sukker luftig.
2. Tilsett egg og pisk godt.
3. Bland inn natron, kakao, vaniljesukker, salt, mel og havregryn.
4. Ha i sjokolade og valnøtter og bland godt.
5. Bruk barnesjeer og lag 28 små emner på bakepapiret. Om du trykker dem litt flate blir de nok penere å se til enn mine.
6. 190 grader i ca 10 min.
7. Avkjøl først i ca fem minutter på bakepapir før de legges på rist til de er kalde.
Så fin blogg! Hilsen Pia fra babysangen:)
SvarSlettDe så vannvittig gode ut! Og nydelige blomster, så vårlig og lekkert.
SvarSlettTakk for at du deler oppskrift!