søndag 7. august 2011

Dagens middag: Sjokoladeboller

Vi er litt matleie for tida, så da dagens middag skulle bestemmes klarte vi ikke å finne noe vi ville ha. For å vinne tid fikk guttungen lage sjokoladeboller. Boller fylt med melkesjokolade. Nam.



150 g smør
7 dl melk
50 g gjær
2 dl sukker
2 ts kardemome
900 g hvetemel
100 g grovt mel

200 g melkesjokolade

Lages som vanlig gjærdeig. Heves til dobbel størrelse. Trill 24 boller og legg en rute melkesjokolade i hver bolle. Etterhev. Steikes på 250 grader i 10-12 min. Nytes lune.



En liten gutt var veldig fornøyd med storebrorens middag.

4 kommentarer:

  1. nam nam, såg ikkje så verst ut den middagen der! :-D

    SvarSlett
  2. Nam! Melkesjokolade..et lite stykke Norge boller :)

    SvarSlett
  3. Nam! Dette hadde ungene definitivt spist til middag, ja!

    SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Det setter jeg stor pris på.