Når vi er i Danmark kjøper vi alltid pølsehorn. Barnas favoritt! Jeg har laget min egen oppskrift som tydligvis smaker like godt som de danske. I alle fall om man skal bedømme inntaket hos barna. Alle 36 pølsehornene forsvant i alle fall i går, så da er det bareå bake nye. De egner seg godt til å fryse og tines opp i ovnen på 50 grader. Supre til matboksfyll også.
PØLSEHORN
blir 36 pølsehorn
2 pakker grillpølser
100 g gjær
100 g smør
6,5 del melk
1 ss sukker
1 ts salt
300 g grovt mel
800 g hvetemel
Lag som vanlig gjærbakst og del deigen i fire. Kjevl ut avlange leiver og legg pølser etter hverandre hele langsida. Rull pølsene inn i deigen og del deigpølsa i ni. Hev en times tid. Stekes på 200 grader i 12-15 minutter.
PØLSEHORN
blir 36 pølsehorn
2 pakker grillpølser
100 g gjær
100 g smør
6,5 del melk
1 ss sukker
1 ts salt
300 g grovt mel
800 g hvetemel
Lag som vanlig gjærbakst og del deigen i fire. Kjevl ut avlange leiver og legg pølser etter hverandre hele langsida. Rull pølsene inn i deigen og del deigpølsa i ni. Hev en times tid. Stekes på 200 grader i 12-15 minutter.
Takk for oppskrift :-)
SvarSlettBlir nok en slager her i huset også!
Pølsehorn er alltid populært her òg! Eg brukar å ha i litt kvitost og ketchup saman med pølsa før eg rullar dei saman og steiker dei. Nam! :)
SvarSlettBåde ser og høres kjempegode ut!!!
SvarSlettFin kveld til deg:-)
Klem
Spennende!Disse skal prøves her i Humlehagen, de ser kjempegode ut.:))Hilsen Else Britt
SvarSlettGode for voksne også:-)
SvarSlettFor et herlig tips :)
SvarSlettTakk for oppskrift! Den fikk jeg lyst å prøve :) Her pågår cupcakes baking akkurat nå. Ha en fortsatt herlig helg!! Klemmer
SvarSlettDette skal jeg prøve å lage en gang! Takk for tips og oppskrift!
SvarSlettGratulerer så mye med galleriplassen ho nib
Klem Tonje