torsdag 10. mai 2012

Pølsehorn

Når vi er i Danmark kjøper vi alltid pølsehorn. Barnas favoritt! Jeg har laget min egen oppskrift som tydligvis smaker like godt som de danske. I alle fall om man skal bedømme inntaket hos barna. Alle 36 pølsehornene forsvant i alle fall i går, så da er det bareå bake nye. De egner seg godt til å fryse og tines opp i ovnen på 50 grader. Supre til matboksfyll også.



PØLSEHORN

blir 36 pølsehorn

2 pakker grillpølser
100 g gjær
100 g smør
6,5 del melk
1 ss sukker
1 ts salt
300 g grovt mel
800 g hvetemel


Lag som vanlig gjærbakst og del deigen i fire. Kjevl ut avlange leiver og legg pølser etter hverandre hele langsida. Rull pølsene inn i deigen og del deigpølsa i ni. Hev en times tid. Stekes på 200 grader i 12-15 minutter.

8 kommentarer:

  1. Takk for oppskrift :-)
    Blir nok en slager her i huset også!

    SvarSlett
  2. Pølsehorn er alltid populært her òg! Eg brukar å ha i litt kvitost og ketchup saman med pølsa før eg rullar dei saman og steiker dei. Nam! :)

    SvarSlett
  3. Både ser og høres kjempegode ut!!!
    Fin kveld til deg:-)
    Klem

    SvarSlett
  4. Spennende!Disse skal prøves her i Humlehagen, de ser kjempegode ut.:))Hilsen Else Britt

    SvarSlett
  5. Takk for oppskrift! Den fikk jeg lyst å prøve :) Her pågår cupcakes baking akkurat nå. Ha en fortsatt herlig helg!! Klemmer

    SvarSlett
  6. Dette skal jeg prøve å lage en gang! Takk for tips og oppskrift!

    Gratulerer så mye med galleriplassen ho nib
    Klem Tonje

    SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Det setter jeg stor pris på.