torsdag 26. mai 2011

Godt for ganen

Tidligere har jeg laget mye foccacia, men etter at jeg oppdaget oppskriften på fougasse i Trines matblogg har jeg vært solgt. De er rågode til suppe, til gryterett, til hvitløksmajones og alene når man vil ha noe å mumse på. Og de egner seg til frysing. Geniale, rett og slett!



Etiketter: ,

9 Kommentarer:

Klokken 26. mai 2011 kl. 20:21 , Blogger FlorasFrue sa ...

Må prøves!
Vi har hatt middag fra trines oppskrift i dag - alltid vellykket :))
Har du prøvd gullrotsuppen? - supergod:))

God torsdagskveld!

 
Klokken 26. mai 2011 kl. 21:16 , Blogger NIB sa ...

Heihei:)

Vi har lånt bilder av deg i dag, til et innlegg som kommer nå i kveld. Håper det er ok! Vi har gledet oss til dette innlegget, og for å holde på hemmeligheten har vi ikke spurt før:)
Håper sånn å se deg på Glansdagen forresten:)

-jentene

 
Klokken 26. mai 2011 kl. 22:09 , Blogger Potrinas Potlerier sa ...

Gratulerer med nominasjon :D

Takk til NIB, for visst ikke hadde ikke jeg funnet deg. Legger meg til som følger jeg.

Ha en fin kveld videre..

Klem

 
Klokken 26. mai 2011 kl. 22:19 , Blogger Anne sa ...

Så utrolig gøy med nominasjon, gratulerer!!! Heier på deg :-)))

 
Klokken 26. mai 2011 kl. 23:31 , Blogger KROnPRINSESSENE sa ...

Først: GRATULERER med nominasjon :)
Jeg oppdaget deg først nå jeg, men bedre seint enn aldri ;)
Har lest meg gjennom mye av bloggen din nå...
For ett knall stilig hus dere har!
Her vil jeg helt klart komme tilbake, så legger meg til som følger.
Klem May Helen

 
Klokken 26. mai 2011 kl. 23:38 , Blogger Lulle og Laban sa ...

De så helt nydelige ut :O) Jeg må inn på matbloggen og finne oppskriften!

GRATULERER så masse med nominasjon :O) Vel fortjent!

Ønsker deg en god helg!

Carinaklem

 
Klokken 27. mai 2011 kl. 09:30 , Blogger Ingvild sa ...

Gratulerer Marie ! Heier på deg spå klart :) Lykke til ! Noen av oss "haugesundsbloggere" lurte på å ha et "før-treff" før Glansdagen, nå er det jo nesten et "must" !!! :) :) :)

 
Klokken 27. mai 2011 kl. 18:06 , Blogger Haust sa ...

*lagrar oppskrift* Takk for tipset! :)

 
Klokken 28. mai 2011 kl. 19:21 , Blogger T.H.Frichsen sa ...

Skal prøves - takk for tips! ;)

 

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Det setter jeg stor pris på.

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Start