tirsdag 2. juli 2013

Til nytte og glede

Sommertid = hagetid. Jeg er veldig glad i vekster som kan spises og her har du noen av dem.

Salat.


Bønner.


Erter.


Sukkererter.


Gressløk.


Dette tror jeg er fransk estragon.


Dill.


Rosmarin.


Epler.


Plommer.


Amerikanske blåbær.


Bringebær.


Bjørnebær.


Etiketter:

3 Kommentarer:

Klokken 3. juli 2013 kl. 09:24 , Blogger Blått til lyst sa ...

Nydelige bilder av nydelige og velsmakende - og velgjørende - planter.
Jeg har en liten følelse av at den franske estragonen er løpstikke, og at dillen er bjørnerot, men godt smaker de lell!
Lykke til med god innhøsting - Liv

 
Klokken 3. juli 2013 kl. 12:48 , Blogger Mitt og vårt hjem sa ...

For et utvalg!
Så deilig å plukke fra egen hage:))
Ha ein fin dag:o)
Klem Siv Mette

 
Klokken 16. august 2013 kl. 21:30 , Blogger Linda sa ...

Fine urter,salat og sukkererter i din hage:)Den du tror er estragon er løpstikke en gammel urt som var veldig vanlig i eldre hager.
Den blir også kaldt kjærlighetsurt.
Norges bondekvinnelag har hjemmeside med en del supper med denne urten.Kan anbefale suppen fra Vestfold.Den urten du har som du skrev som dill er Bjørnerot,en gamel karriplante.Fin på egg, å bl,a., hvit saus hvor en vil ha karrismak:) Morro med urter men ikke alltid like lett å bruke synes jeg:))

 

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Det setter jeg stor pris på.

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Start