fredag 16. mai 2008

Handlenett – gjenbrukskonkurranse – mitt bidrag

KuriosaHobbyboden har dratt i gang en handlenettkonkurranse med fokus på gjenbruk. Siden jeg er gir på gjenbruk meldte jeg meg selvsagt på.

Da jeg startet planleggingen av handlenettet tenkte jeg gjennom hva jeg trengte og hva jeg liker.  Jeg liker godt at jeg kan ha det på skulderen som ei veske og at det er god plass i det.

Mitt ønske var et nett som kan brukes på byturer og handleturer i dagligvaren. Vi har vel alle vært runden innom apoteket, kjøpt nye strømper en annen plass, så en tur innom parfymeriet og resultatet er mange små bæreposer som man aldri kan få brukt til noe ved senere anledning. Med mitt nye nett kan jeg starte handleturen med å ha lommeboka, nøklene og mobilen i den (det er bare et rom i den fordi jeg føler at den rommer mer uten invendige lommer) og avslutte med alle småtingene som jeg handler. I tillegg kan jeg ha ekstra nett i den om jeg er på storhandel. Altså en kombi mellom veske og nett.

Alle de andre nettene jeg har er kjedelige av utseende og jeg ønsket derfor et nett som er litt sprekere en svart. Jeg hadde et av loppisstoffene i tankene. Et putevar i brunt, rødt og orange. I utgangspunktet ønsket jeg samme stoffet som fór i øverste delen av nettet, men mønsteret mitt krever store stoff-flater på grunn av håndtakene, så derfor måtte jeg finne annet fór. Valget falt på ei dongeribukse som har blitt for stor til meg. Jeg har alltid likt det myke stoffet i den.

img_7736-bl.JPG

Og slik ble det ferdige resultatet:

img_7735-bl.JPG

Materialkostnader:
blomstrete loppisstoff 5 kr
fór avlagt bukse
rød tråd
merkelapp

Jeg er veldig fornøyd med nettet. Det gjør meg faktisk i godt humør å se på det flotte stoffet. Likevel ser jeg detaljer som skal forbedres til neste utgave. Blant annet bunnen.
Litt flere bilder av det nye vidunderet.

img_7731-bl.JPG

Jeg liker veldig godt at håndtaket ligger så godt på skulderen.

img_7734-bl.JPG

Actionbilder. Nettet var med på Meny i går.

img_7710-bl.JPG

img_7711-bl.JPG

Etiketter: , ,

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Det setter jeg stor pris på.

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden