Epler
Høst betyr epler hos oss. Epletreeet bærer ikke like mange epler som tidligere år, men noe sier meg at det vil ta sin tid å bruke opp eplene i år også
Første oppskrift ut er eplesyltetøy. Med konsistens som minner om eplemos.
2 kg epler
2,5 dl vann
150 g brunt sukker
Skrell og del eplene i terningbiter. Kok opp i vann og sukker og la koke i 25 min. Ta stavmisker og mos en del av eplene, men la det være biter igjen. Avkjøl og ha på glass.
Supert på havregrynsgrøt, scones, vafler og brødskiver. I dag smakte det deilig med et dryss av kanel og oppå blåmuggost.
Første oppskrift ut er eplesyltetøy. Med konsistens som minner om eplemos.
2 kg epler
2,5 dl vann
150 g brunt sukker
Skrell og del eplene i terningbiter. Kok opp i vann og sukker og la koke i 25 min. Ta stavmisker og mos en del av eplene, men la det være biter igjen. Avkjøl og ha på glass.
Supert på havregrynsgrøt, scones, vafler og brødskiver. I dag smakte det deilig med et dryss av kanel og oppå blåmuggost.
Etiketter: Matoppskrifter
0 Kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Det setter jeg stor pris på.
Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]
<< Startsiden