mandag 7. desember 2015

Juledessert

Hjemme hos oss er bare en dessert som duger julaften; riskrem med rød saus og mandel i.


Spenningen er til å ta og føle på når det jaktes etter mandelen og det er selvsagt om å gjøre å gjemme mandelen så godt at alle andre spiser en ekstra porsjon bare for å finne den.










Riskrem


4 dl kokt risgrøt
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
-
3 dl kremfløte


Bland risgrøt med sukker og vaniljesukker. Pisk kremfløten og bland alt sammen.


Skold en mandel og bland i.


Rød saus


1 dl bringebærsaft
2 dl vann
-
1 barneskje potetmel
2 ss kaldt vann

250 g frosne bringebær


Kok opp saft og vann. Ta pannen av platen og rør jevningen i. Sett pannen på platen og vent på den første boblen. Da den er den ferdig. Kjøl ned.







Etiketter: , ,

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en hilsen! Det setter jeg stor pris på.

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

Linker til dette innlegget:

Opprett en link

<< Start